Overslaan naar inhoud

Ons Verhaal

Wij zijn Martijn en Migiel van Paassen – twee broers met een passie voor techniek, tuinbouw én smaak.

Tuinbouw zit bij ons in het bloed: onze vader had een amarylliskwekerij en beide opa’s waren ook kwekers.

In de oude schuur van onze opa in Den Hoorn begonnen we Cressti – een moderne indoor farm waar we microgroenten telen voor restaurants in de regio, zoals De Centrale, Flow en Kruydt in Delft.

Chefs waarderen onze cressen omdat ze vers, lokaal en direct van de kweker komen.


Neem contact met ons op

Martijn en Migiel
Bord bij centrale
Bord bij Flow
Bord bij Flow
Bord zelfgemaakt

dat inspireerde ons

Waarom zouden alleen chefs die kwaliteit ervaren?

Met onze Ichi Growkit brengen we de smaken uit de restaurants nu ook bij jou thuis

Zo kan iedereen zelf microgroenten kweken. Gezond, leuk en vol smaak.

Benieuwd naar onze microgroenten voor restaurants?

 Neem dan een kijkje op cressti.nl